Varázskunyhó avatás, és gyógynövénymentés a Lélekzugban

2019. október 5. – 6.

A Lélekzug csapata végre megünnepelhette a közös munka gyümölcsét, elkészült a Varászkunyhó. Ezen a kicsit esős, de napsütéses őszi hétvégén hegedűjáték, közös éneklés, a Lélekzugfa mese- és versfelolvasás, meditáció kíséretében együtt örülhettünk, hiszen ez egy mérföldkőnek számít a projekt életében.

Meghallgattuk és értékeltük a Lélekzug projekt kezdete óta folyó munka jelen állását. A munkacsoportok vezetői megosztották, hogyan készülnek a jövőbeli programokra, amelyek közül a fiatalok számára tartott önismereti kalandtáborok és a férfi önismereti táborok a Varázskunyhóban lesznek megtartva.

A Lélekzug tere tehát tovább épül. A hétvégén az avatáson kívül a Kiáradás sétány lépcsőit alakítottuk ki és a hozzátartozó gyönyörű kilátást nyújtó kis teraszokat őshonos gyógynövényekkel ültettük körbe. Mindenkinek köszönjük a részvételt, aki a Lélekzug épülésében segédkezik, mert a közösség erejétől válhat valóra ez a varázslatos hely, ahol lehet, az ami van és szabad útja nyílik az önismeretnek.

Köszönjük!