Tavaszi Közösségi Hétvége a Lélekzugban – Május 7- 8. 2022. – Beszámoló

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan részt vettetek a tavaszi térteremtő hétvégén. Szombaton 52-en, vasárnap pedig  57-en gyűltünk össze ennyien a Lélekzugban, hogy valami igazán jónak lehessünk aktív részesei. Még néhány meglepett őz is megjelent a bokrok közül előbújva.
Nem sokkal 9 óra után a közös reggelit  követően a teendők és munkacsoportok feladatainak megbeszélése után mindenki nagy lendülettel vetette bele magát a Lélekzug tereinek építésébe, legyen szó akár a Varázskunyhó kertjéről, a pagodáról, a frissen elkészült játszótérről.

A jelen levőknek alkalmuk volt kipróbálni és észrevételeikkel tovább fejleszteni a Lélekzug szakmai programjainak egy részét és az önismereti Passió Kártyajátékot is megismerni.
Ahogy a képeken is szembetűnő rengeteget változott, fejlődött a Lélekzug tere. Nagyon jó volt látni a járványidőszak után végre, hogy mennyi eredménye van a kitartó munkának és a közösség alkotó erejének. Több új és hasznos létesítménnyel bővült projektünk, amelyet a hétvége során együtt tovább alakítottunk, szépítgettünk mindenki nagy örömére.
A Lélekzug térképére felkerült végre az új bejárati főkapu, a pagoda, amely az esős időben is teret enged az önismeretnek , a teázó faház, egy új wc konténer, a gyerekek nagy örömére pedig létrejött a játszótér is rögtön a főkapuval szemben. Kigyomláltuk és rendbe tettük a korábban elültetett levendulákat és virágokat. Többen saját növényeket, palántákat is hoztak, amelyekkel a Lélekzug kertjei még varázslatosabbá lesznek.

Hálás köszönet minden részvevőnek! Reméljük hamarosan újra találkozunk a Lélekzugban!

Addig is íme néhány pillanatkép a hétvégi hangulatról..