“A krízis kétesélyes: rombol vagy épít, de benne rejlik a változás esélye és ígérete.”
Prof. Dr. Bagdy Emőke

Egyedülállóként home office-ban

Hogyan hozzam ki a helyzetből a legtöbbet!

Célunk, hogy a kialakult helyzetben segítsük azokat, akik egyedül élnek és home office-ból dolgoznak. Új helyzet, új kihívások, és sok új ismeretlen akár pozitív, akár negatív érzelem jelenik meg életünkben!

Mégis mit lehet kihozni ebből a helyzetből? Mit tudunk a javunkra fordítani? Hogyan tudunk alkalmazkodni és észrevenni, hogy az új helyzet is tartogat lehetőségeket a számunkra?

Tedd fel a kérdéseidet, ami ehhez a témához kapcsolódik! A legégetőbb témákban cikkeket, hanganyagokat, videókat teszünk közzé, hogy legyen miből ötletet merítened.

Fontosnak tartjuk az egészségünk megőrzését, hiszen pont egy járvány terjedésének meggátolásán dolgozunk. Mit csinálj, hogy a fizikai erőnléted szinten tudd tartani, vagy javítani? Hogyan csökkentsd a stresszt és erősítsd az immunrendszeredet? Praktikus linkek gyűjteményét kapod kézhez ezen az oldalon, amik segítenek a mindennapokban.

Nem vagy egyedül!

Cikkek

Hogyan birkózz meg a fáradtsággal, a félelemmel és a pánikkal krízis idején?

Március közepén előadást tartottunk hozzávetőleg húsz tisztiorvosnak az ország minden tájáról. Azzal kezdtem, hogy megkértem őket, mondjanak magukról egy-két mondatot, hogyan érzik magukat a mostani helyzetben. Tovább

11 tipp, hogyan csináld végig nyugodtan a járványt – 6/6. rész

10)    Gondoskodj magadról

Egy olyan problémát, mint a pandémia nem tudunk kontrollálni. Ez egy plusz érv amellett, hogy foglalkozzunk a stressz csökkentéssel, amire viszont van ráhatásunk. Meditálás a vírusokkal szemben? Aligha működik. Tovább

Igazítsuk óráinkat… – avagy hogyan hajlítja meg a karantén az időt…

A koronavírus ellopta tőlünk azt, akik vagyunk, és rabokká tett, akik egyik napról a másikra élnek egészen addig, amíg újra szabadok lehetnek.

Hosszú március volt, talán az egyik leghosszabb, amire visszaemlékezünk. Az április mégis, ha nem a legkegyetlenebb, de várhatóan a legrövidebb hónap lesz. Tovább

Online beszélgetés

Egy segítő szakemberrel 2 alkalmas, 30 perces online segítő beszélgetésen vehetsz részt, ha úgy érzed, hogy ilyen támogatásra van szükséged.

Várja jelentkezésedet:

Dr. Dudás Mária

Vető Zsuzsa

Zimmermann Gerda