Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Az alapítvány keretein belül folyó szakmai munka több mint egy évtizedes múltra tekinthet vissza. Egyes munkatársaink a kezdetektől vezetnek egyéni foglalkozásokat, mások később csatlakoztak munkánkhoz.

 

   

Élmények

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Az egyéni gyógyító és önismereti terápiákon gyakran átélhetünk (kliens és terapeuta egyaránt) olyan katartikus pillanatokat, amelyek - ha nem is teljes erejükkel - másoknak is üzenet értékűek lehetnek.

Az alábbiakban ilyen írásokat olvashatsz, természetesen megváltoztatott helyszínekkel és nevekkel, a tulajdonos közléshez való hozzájárulásával.

 

 

Bővebben: Élmények

   

Női táborok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Magyarpolányban női önismereti táborokat 2001 óta szervezünk
noitabor mp

nőiességünk tudatos megélése, női szerepeink egyre sikeresebb működtetéséért. Relaxációs, imaginációs módszerek mellett festői környezetben (nemzeti örökség része műemlék utcában) vidámság nevetés, üvegfestés, hennázás, montázskészítés, rajz, festés, tánc?. segít az önismeret mélyítésében. Életképeket lásd a galériában.

   

Eötvös táborok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A budapesti Eötvös József Gimnázium Önismereti táborai:

Pomázon 2000-ben: az akkor 10-es osztály 7 napos kommunikáció fejlesztő, önismereti táborában közösség és egyéniség egyaránt formálódott, hitelesen mesélnek a galériában található képek.
A gimnázium balatonparti Alsó-Bélatelepen  lévő táborában évről évre az alábbi táborok voltak:?Álomtábor?,? ?Relaxációs tábor?,Meditációs tábor?,? A pszichoszomatikus betegségek?,?Stressz és stresszkezelés lehetőségei?.

 eötvöstábor

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL