Bicskei csoportok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Bicskén 2003-2004-ben a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban állami gondozott gyerekeknek, és fiataloknak kommunikációfejlesztő csoportokat szerveztünk, a relaxáció tanulást segítő hatásának felhasználásával.

 

   

Budapesti csoportok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Budapesti női csoport

A nőiség teljessége

A budapesti női csoportjaink a női szerepekkel foglalkoznak. Vannak hetente, és kéthetente találkozó csoportok. Egy találkozás két?három órájában beszélgetünk, meditálunk, gyakran táncolunk, és rajzolunk is.

 

Tanári szupervíziós csoport

A budapesti Erzsébetvárosi Reformpedagógiai Gimnázium tanári testülete számára szervezett csoport fő célja a hátrányos helyzetű és nehezen kezelhető diákokkal való foglalkozás nehézségeit és szépségeit járta körbe dramatikus és Rogers-technika segítségével ? ezzel segítve mindennapos munkájukat.

 

Zenecsoport

A budapesti Erzsébetvárosi Reformpedagógiai Gimnázium diákjaiból alakult csoportban verbális-nonverbális kommunikáció, önismeret és csoportépítés zajlott kreatív zenei módszerekkel kiegészítve.

 

 

   

Fogyi csoportok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

?Fogyi ?-csoportok  2000-2001-ben Dobogókőn

...a Holisztika Gyógyüdülőben zajlottak, ahol hetes turnusokban fogyni vágyók csoportjait támogattuk pszichoterápiás módszerekkel.

 

   

Kecskeméti csoportok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A kecskeméti Katona József Gimnázium három osztályának rendeztünk osztályközösség- és csoportépítő tréninget elsősorban dramatikus technikákat alkalmazva.

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL