Kollégáink

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Bagaméri Zsuzsanna

?A boldogságunk vagy a boldogtalanságunk attól függ, ahogyan az eseményeket fogadjuk, és nem az események természetétől?
/Anthony de Mello/

Bagaméri Zsuzsanna
tanár, mentálhigiénés szakember, pszichodrámavezető


Tanulmányi éveim alatt nagy szerencsémre válogatottan jó tanárok tanítottak és ezért is határoztam el, hogy én is tanár leszek. A hazai középszintű franciaoktatás fellegvárában kezdtem a tanári pályát, azután több közép és felsőfokú intézményben tanítottam. A tanítással párhuzamosan folyamatosan hódoltam két egyformán erős szenvedélyemnek, a pszichológiának és a színjátszásnak, és ez a két szál találkozott számomra össze a pszichorámában. A Semmelweis Egyetem Mentálhigiénés Képzésén gyakorlatias szemléletű pszichológiát tanultam, illetve elkezdtem egy alapos önismereti munkát, ennek keretében ismerekedtem meg a pszichodráma módszerével. A drámakiképzés egy hosszú érési folyamat, nagyon jó mestereim voltak, akiknek hálásan köszönöm a munkáját. A dráma egy nagyon komoly, csodálatos játék. Azt szeretném, hogy minél többen megismerhessék jótékony hatásait és azt a bensőséges, gyógyító közösség-élményt, amelyet nyújtani tud.

   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Balog Melinda

?Arról se feledkezz meg, hogy minden szenvedésed és szívfájdalmad közepette is szépség vesz körül: a teremtett világ, a művészet, a zenétek és kultúrátok minden csodája, a nevetés és a szeretet, az elsuttogott remények és a hangos ünnepek, az új élet és az újjászületés, a megbékélés és a megbocsátás hangjai.?
/William Paul Young/

Balog Melinda
pszichológus


Igyekszem ebben a szellemben végezni munkámat, segíteni klienseimnek abban, hogy a bajban, nehézségben is megtalálják az erőforrásaikat, azt a belső erőt, amely hiszem, hogy mindenkiben ott van, és amelyből merítve segíteni tudnak önmagukon, hogy a nehézség adta fejlődés lehetőségét felhasználva, ?szebb? emberekké váljanak.  Ugyanakkor minden segítő kapcsolatban lehetőséget látok arra, hogy tanuljak és saját fejlődésem, önismeretem is építkezzen belőle.

Temesváron születtem és nőttem fel, egy gazdag interkulturális, többnyelvű környezetben. 2002 óta élek Magyarországon, itt képződtem a pszichológia különböző módszereiben.  Többek közt az ELTE-n tanácsadó szakpszichológusként, krízis specializációban, de tanultam tranzakció-analízist a Magyar Tranzakcióanalitikus egyesületben, és hipnoterápiát az Integratív Pszichoterápiás egyesületben.

Pszichológusként a pszichoterápia mellet a munka világában is jártas vagyok, több éve dolgozom tanácsadóként, karrier-tanácsadással, szervezeti tanácsadással, tréningekkel, kompetencia vizsgálatokkal foglalkozom.

Többféle módszert és technikát ötvözök ( imaginatív terápia, NLP, tranzakció-analízis, kognitív viselkedésterápia) egyénre és problémára szabottan, valamint személyes megéléseimből  is merítek ihletet segítői munkám során.

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tel: 0620 9372220, 0620 2378686

   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Bujdosó Mara

?Hagyj egy kis időt magadnak befelé fordulni és meglátni a célt,
amit gyakran elfelejtesz a nagy rohanásban.?

/Bradley Trevor Greive/

Bujdosó Mara
klinikai szakpszichológus


A változtatás, a változás azonban nem mindig könnyű, gyors és fájdalommentes.
Hosszú hónapok, évek után nem lehet varázsütés szerűen megoldani a nehézségeket, de bele kell vágni.

Időnként a legjobb barátok, támogató közeg mellett is szükség lehet arra, hogy valaki kicsit kívülről, rálátva a helyzetre nyújtson segítséget. Semmiképp nem úgy, hogy ezt vagy azt kell tenned, mert csak az működik, ami az adott ember személyiségéhez, útjához, problémájához, az adott ponton illeszkedik. Nincsenek fix és biztos megoldások sajnos?vagy szerencsére.


Tel: 06-70-363-1500
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Héjja Anna


Héjja Anna
pszichológus


Korábban óvodapedagógusként diplomáztam, jelenleg pszichológusnak készülök, ezen az úton most a ?viselkedéselemző?-i állomásnál tartok. Egyetemi kutatásaim központjában a korai anya-gyermek kapcsolat és a testközelség, valamint a hordozás vizsgálata állt. Jelenleg egy, a párkapcsolati és várandósság alatti intimitást vizsgáló kutatócsoport tagja vagyok, valamint a Lélekemelő Echósszekér Programban is segédkezem.

Jógázom, biciklizem, falat mászok, gyalogolok: szeretek mozgásban lenni, az ?Úton Levés? élvezője vagyok.


e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

telefon: 06 30 295 3223

   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Hoppál Bori

 Hoppál Bori
Testtudat oktató, szülésfelkészítő, dúla,

Úgy gondolom, hogy a női lét nagyon szorosan kötődik a test történéseihez (menstruáció, várandósság, szülés, klimax), ugyanakkor rengeteg tévhit, tabu és tudatos tényferdítés nehezíti meg, hogy nőiségünket, illetve életünknek e csodálatos történéseit a maguk teljességében éljük meg.

A női test csodái címmel tartott vetített képes előadásaimmal elméleti, testtudati workshopjaimmal, egyéni foglalkozásaimmal, szülésfelkészítő tanfolyamaimmal és dúlaságommal gyakorlati segítséget szeretnék nyújtani ahhoz, hogy minden nő rátaláljon a mindnyájunkban ott rejtőző belső tudásra, bölcsességre, hogy újratanuljuk, újra felfedezzük, újra megszeressük a testünket, és ezáltal könnyebben szüljünk, hosszabban szoptassunk, szabadabban szeretkezzünk, szebben szeressünk.


tel.: 30 468 2080 

e-mail:   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Kovács Szilvia dr.

Kovács Szilvia dr.

Eredetileg bőrgyógyászként dolgoztam, de mindig minden betegséget a lélektani folyamatok felől közelítettem meg. Így választottam ezt az utat. Nőnek lenni - "maradni" - manapság nem egyszerű feladat, de izgalmas. A munkám és az életem tapasztalatait tudom átadni azoknak, akik anyaként, feleségként, szeretőként, "NŐként" keresik a harmóniát az életükben. A férfi lélek rejtelmeinek megfejtésében a családom - párom és két fiam - nyújtja a legtöbb élményt. Velük kerek a világ.

Tel: 06-30-271-2685          e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Lehoczky Krisztina

Lehoczky Krisztina
Festőművész, művészetterapeuta

Festőművészként képeket festek a bennem élő világról, nőiségről, anyaságról, érzésekről, vágyakról és mindenről, ami inspirál. Az alkotás mellett kreatív festő csoportokat vezetek, ahol festünk, rajzolunk, alkotunk és így saját festményünk, a színek, formák, vonalak segítenek belsőnk megismerésében. Alkotóműhely ahol megtalálhatod azt a módot, technikát, anyagot, ami a Tiéd, és amellyel belső képeidet, vágyaidat és mindent, ami általad megvalósulni kíván, saját színeiddel, vonalaiddal megteremtheted.

Elérhetőség:  Tel: 06 30 3436996        e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Máté Gyöngyvér dr.

Máté Gyöngyvér dr.
Integrál szemléletű tanácsadó

Eredeti szakmámat tekintve jogász vagyok, de mindig is érdekeltek az emberek, s az emberi kapcsolatok. Így nem véletlen, hogy saját önismereti utamon haladva találkoztam a Ken Wilber nevével fémjelzett Integrál Szemlélettel, melynek egyik fő területét képező Integrál Pszichológia szakon végeztem az Integrál Akadémián.

Majd Integratív Hipnoterápiát és Kognitív viselkedés terápiát tanultam dr. Daubner Bélánál. Ezzel párhuzamosan szociokibenetikát, vagyis a társadalom mérnöki tudományát, valamint kapcsolatdinamikát hallgattam dr. Honti Lászlónál.

Nemrégiben pedig elvégeztem egy ?Éber figyelmen alapuló stresszredukciós? tréninget, amely dr. John Kabat Zinn által megalkotott tematikán alapul.

Rendszeres hatha jóga és vipassana meditáció gyakorló vagyok.

Az eddig összegyűjtött integrál tudásom alapján, egyéni, személyre szabott tanácsadás, coaching keretében segítem, támogatom a hozzám fordulókat életvezetési, önértékelési, kapcsolati, interakciós, kommunikációs, s egyéb személyes problémáik kezelésében, megoldásában.

Tel: 06 20 3644178


   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Pápay Nikolett

Pápay Nikolett

pszichológus

?A lélektani munka lényege számomra transzformáció.?

e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
tel.: 06 70 262 80 78

Arra gondolok, hogy úgy tűnik, vannak dolgok, amik adódnak a számunkra, amik felett nincs befolyásunk. Pestiesen szólva, ezt dobta a gép. Lehet rá hivatkozni, hogy igen, ezért és ezért nem sikerült, mert így jártam, hát mit mondjak, igazán nem vagyok a sors kegyeltje, hát ezt dobta a gép. Mint egy puha meleg takaróba, bele lehet burkolózni a fájdalmas belenyugvásba, igen, nekem bizony ezt dobta a gép, nincs mit tenni, nincs mit tennem.

Bővebben: Pápay Nikolett

   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Dr. Pető Erika

?Az ember rabszolgává teheti magát saját nézetei által, de visszanyerheti szabadságát, ha újra alkotja életét?
/Kelly/

Pető Erika dr.
fogorvos, kognitív és viselkedés terapeuta


Dr. Pető Erika vagyok, a SOTE Fogorvos karán végeztem, és pszichoterapeuta szakorvosi képesítésemet (kognitív és viselkedés terapeuta módszertani specializáció) is ott szereztem. További tanulmányokat folytattam az Integratív Pszichoterápiás Egyesületben, ahol a módosult tudatállapotban végzett terápiák alkalmazását sajátítottam el.

Pszichodrámával önismereti szinten kerültem kapcsolatba, azok a felismerések, melyek ezzel a módszerrel elérhetők a leghatékonyabbak lehetnek a személyiség fejlődésében. Dráma asszisztensi munkám során tapasztalatot szereztem a csoportterápiák terén is.

Több évtizedes orvosi munkám során megtapasztaltam, hogy a betegségek testi-lelki komponensei át- és átszövik egymást. Külön-külön nem gyógyíthatók, nem szétválaszthatók.


Elérhetőségeim:
Telefon: +36-30-203-59-30
Email-cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Telek Lilla

?Olyan álmokat láttam életemben, Telek Lilla amelyek velem vannak azóta is, és megváltoztattak: újra és újra átszűrődtek rajtam, akár a bor a vízben, és átszínezték a lelkem.?
/Emily Bronte/

Telek Lilla
zeneterapeuta, gyógypedagógus, pszichológus


Zeneterapeuta, gyógypedagógus és pszichológus vagyok.

Fontos számomra a zene, mert megengedi, hogy átéljem az érzéseket, fontos a mozgás, az érintés ,mert megengedi hogy magam legyek és kapcsolódjak, fontos a kép, az álom, mert megengedi, hogy szabad legyek.

Hitem és tapasztalataim szerint a zene és mozgásterápia, a hipnoterápia mindezekre lehetőséget ad, ezért használom ezeket a módszereket a terápiás munkámban,gyógyulásra, önismeretre, önmegvalósításra?.


Tel.:0620537505
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Tessely Karolina dr.

?Az egyetlen igazi tanulás: a lényünkben szunnyadó tudásnak  tevékennyé ébresztése?
/Weöres S. Teljesség felé/

Tessely Karolina dr.
családorvos, pszichoterapeuta,

3 gyerekes családanya, és a Habitus Mentálhigiénés Alapítvány vezetője vagyok.
Hivatásomnak a ?találkozások tanítómestere? címért való munkálkodásomat tekintem
/Találkozás a külsővel és belsővel, magunkkal és másokkal, veszélyekkel és lehetőségekkel, fájdalmakkal és örömökkel ??../

 

Tel: 06-70-211-6450 
e-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Tóth Noémi

?Mérhetetlen gazdagságot hoz magával minden ember. Erőt és hajlandóságot, képességet és gubancot, lehetőséget és lehetetlenséget rejt magában minden lélek.?
/Müller Péter/

Tóth Noémi
klinikai szakpszichológus

Klinikai szakpszichológusként a hipnoterápia módszereivel igyekszem segíteni a bennünk rejlő gazdagság felismerését, életünk gubancaiban való eligazodást, lehetőségeink valósággá válását.

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Ujpál Zsófia

?Minden ember, minden apró mozzanat életedbe úgy került, hogy magad vontad oda. Az pedig, hogy most mit kezdesz velük, rajtad áll!?
/Richard Bach/

Ujpál Zsófia
pszichológus, autogén tréner


Már kamaszkoromtól kezdve foglalkoztatott az emberi működés, az emberi viselkedés mögött meghúzódó mechanizmusok, az emberi lélek mélysége és misztériuma. Próbáltam megérteni saját magam és másokat, kerestem, mi kell a változáshoz, változtatáshoz. Fiatalon megszületett bennem az elhatározás, mivel szeretnék foglalkozni: emberekkel, embereknek való segítségnyújtással, már csak a "hogyan"-ra kellett választ találnom. Ehhez az orvosi, illetve a pszichológusi pálya kínálkozott, mint két lehetőség, és végül e második mellett döntöttem.

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai karán végeztem pszichológusként 2006-ban. Az itt szerzett nagymennyiségű elméleti tudást olyan gyakorlatorientált képzésekkel egészítettem ki, mint Autogén tréning, Firkateszt Elemzés, Integratív Hipnoterápiás Képzés, Pszichodráma.

Szakmai tapasztalatszerzésem, szakmai fejlődésem meghatározó mérföldkövei voltak a saját önismereti folyamatom során tett felfedezések, saját berögződéseimmel való sikeres küzdelmek. Részt vettem mind egyéni, mint csoportos terápiában, ahol az emberi természettel és saját természetemmel kapcsolatos sok kérdőjel megválaszolásra került bennem.

2007 eleje óta foglalkozom tanácsadással, terápiával, segítségnyújtással a szorongás, depresszió, önbizalomproblémák, munkahelyi nehézségek, párkapcsolati és családi problémák kezelésében.


E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Web: www.lelek-harmonia.hu


   

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Valastyán Rita dr.

Valastyán Rita dr.

pszichiáter, pszichoterapeuta

Szakorvosi és pszichoterápiás tevékenységem során és mellett mindig kiemelt figyelemmel kísértem a női és férfi szerepekhez való viszonyunk és boldogulásunk, kiegyensúlyozottságunk egymásra hatását. Önismereti és terápiás tapasztalataim tovább motiválnak e finom árnyalatokkal teli kapcsolat harmonizálásában. Igyekszem a hozzám fordulókat abban segíteni, hogy a saját magukhoz vezető utat felfedezve elfogadják, segítsék önmagukat.