Előadások a kamaszkor témakörében

A női test csodái:

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

rendhagyó reprodukciós és szexuális felvilágosítás serdülőknek (iskolák részére)

Programunk a serdülőkor lélektani sajátosságait figyelembe véve a figyelmeztetések és tiltások helyett a női testnek olyan aspektusait és olyan módon mutatja be, mely az életigenlést, a női lét szépségét, a női test történéseinek tiszteletét hangsúlyozza. Ugyan a tematika középpontjában a női test anatómiája és működése áll, fontos, hogy a fiúk is részt vegyenek az előadáson, mert a képi anyag és a kreatív gyakorlatok számukra is szemléletformáló erejűek lehetnek, megalapozva bennük is egy jövőbeli felelősségteljesebb viszonyulást a női testhez.

Bővebben: A női test csodái:

   

Gyönyörök kertjében

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

? előadás a női szexualitásról

Mit tanítottak nekem a nő testről? Ismerem a működését? Tudom-e mekkora a csiklóm?  Milyen a szűzhártya? Női prosztata? Női ejakuláció? Olyan is van? Mi is pontosan a G-pont? Mit tudok a női orgazmusokról?

Bővebben: Gyönyörök kertjében

   

Mehndi érintés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

     

 

 

Ne láss, ne szólj, ne hallj!

Tapints!

 

 

 

 

 A hagyományos keleti testfestést, a hennázást használjuk workshopunkon. Művészet és misztérium segít megtapasztalni taktilis érzékelésünket, fűszeres illat teremt köztünk kapcsolatot.

Jámbor Judit

mentálhigiénikus

   

Menstruálj örömmel!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

- workshop

A menstruáció csodáját járjuk körül ezen a csoportfoglalkozáson.
Megismerkedünk a női szervek anatómiájával és működésével, de nem csak elméletben, hanem a Body-Mind Centering? (testtudat központosítás) nyújtotta módszerek segítségével is: légzéssel, hangadással találjuk meg a kapcsolatot méhünkkel, petefészkeinkkel és belőlük indított mozgással, tánccal jelenítjük meg a felbukkanó tartalmakat.

Bővebben: Menstruálj örömmel!