Életmesék a szakember szemével

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Felnőtté válni, felnőttként működni talán egyetlen korban sem volt olyan nehéz, mint napjainkban. Ahogy Polcz Alaine mondja az Élet Hit Lélek interjú kötetben, melyben Beer Miklóssal és Sajgó Szabolccsal beszélget:

??..sajnálom a mai társadalmat, az ifjúságunkat elsősorban. Mindentől meg akarjuk óvni őket, ami szomorú, fájdalmas lehet, és éppen ezzel tesszük kiszolgáltatottá. ?

Kiszolgáltatottá, mert kiszolgáltatottak vagyunk a fogyasztói társadalom örömelv alapú túlhajszoltságától, a káosz támadásaitól.

 

 

kaosz

 

Hogy hogyan  is működik ez  és miként működhetne másképpen?

Bővebben: Felnőttség bevezető

   

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ?majd a szakember megmondja?, azonban a saját életünk legkompetensebb szakértői mi magunk vagyunk: ezért olyan nagy erejűek a személyes élmények, felismerések, ráébredések!

Ha valaki megtisztel bennünket a személyes történetével, az többeket továbbsegíthet saját útjukon, elakadásaikon, problémáikon.

Szeretettel várjuk olvasóink történeteit vagy akár az olvasottak keltette benyomásait, melyeket a Felnőttség menü (baloldalt) Velünk történt: menüpont -> Saját történet beküldése almenüben található kérdőív segítségével juttathatnak el hozzánk. (A menüpont csak regisztrált felhasználók számára érhető el!)

A beküldött történetekből szakembereink válogatnak és megjelenítik a honlapon - természetesen az Önök hozzájárulásával.