Velünk történt

A csodák váratlanul ölelnek át

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailIgen rossz periódusa volt ez a gyermekkorom legvégének. Elvesztettem az egyik szülőmet, túl sok volt ami rám nehezedett és még, vagy éppen ezért a testem is cserbenhagyott. Kórházi ápolásra volt szükségem. A fehér csempék, infúziók, reggeli vizitek, lázmérés, betegség, rossz ízű délutáni, kábult alvások világában, ott ahol a legkevésbé vártam volna, akkor amikor a magam nyomorúságát dédelgetve elfeledkeztem róla, hogy nagy lány akarok lenni, úgy, hogy azt már ne csak én tudjam, hanem a megjelenésemmel is ezt jelezzem kifelé megtörtént a csoda. A régi igény utat talált a felszínre, bátorságot merítettem, vagy éppen testi gyengeségemmel visszaélt kirobbani akaró kamasz tudatom és megtalálta azt amire szüksége volt: a szomszéd szobában lábadozó igényes, szépséges fiatalasszonyt.
Először csak összemosolyogtunk a mosdóba menet, azután beszélgettünk a folyosón, majd rövid látogatásokat ettünk egymás ágya mellett.
Egy délelőtt éppen a szemöldökét korrigálta a beömlő napfényben, törökülésben az ágyon. Már nem is emlékszem, hogyan, szót-szót követett talán, de a következő pillanatban már a kis kórházi széken ültem, ö pedig fölém hajolva a szemöldökömet csipkedte ki. Életemben először. Bitangul fájt, de megtörtént!
Istenem de szépnek, felnőttnek, nőcisnek éreztem magam. Akkor, azon  a napon szerintem sokat gyógyultam és egy  meghatározó lépést tettem  a nővé válás felé. A kórteremben, egy gyógyulgató, pongyolás, pizsamás fiatalasszony piperészkedésével....
   

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ?majd a szakember megmondja?, azonban a saját életünk legkompetensebb szakértői mi magunk vagyunk: ezért olyan nagy erejűek a személyes élmények, felismerések, ráébredések!

Ha valaki megtisztel bennünket a személyes történetével, az többeket továbbsegíthet saját útjukon, elakadásaikon, problémáikon.

Szeretettel várjuk olvasóink történeteit vagy akár az olvasottak keltette benyomásait, melyeket a Kamaszkor menü (baloldalt) Velünk történt: menüpont -> Saját történet beküldése almenüben található kérdőív segítségével juttathatnak el hozzánk. (A menüpont csak regisztrált felhasználók számára érhető el!)

A beküldött történetekből szakembereink válogatnak és megjelenítik a honlapon - természetesen az Önök hozzájárulásával.