Lélekemelő Párkapcsolatképző céljai

A Lélekemelő Echósszekér Program Párkapcsolatképzője azt tűzte ki céljául,hogy a fiatalok szemléletformálásában,  sikeresebbé tételében segédkezik a teherbíróbb, harmonikusabb párkapcsolatokért.

Munkánkban az interaktivitásra nagy hangsúlyt fektetünk.Az Echósszekér jelzi a program nevében küldetésünk formáját.Ahogy Blaha Lujzáék a kultúrát vitték echósszekérrel akár a legkisebb településre is, mi is visszük lélekemelő programjainkat országszerte.

A műlödőképes párkapcsolatok alapfeltétele az intim kommunikációról, a sexualításról való ismeretek elsajátítása,és hatékony alkalmazása.

Annak érdekében, hogy a fiatalok minél használhatóbb ismereteket kaphassanak igényfelmérő kérdőívet dolgozunk ki, mely segítségével állítjuk össze az iskolákban is használható felvilágosító, önismeretet, és társas interakciós képességet fejlesztő anyagainkat.Az így kialakított programjainkat megtesztelve, finomítva végül programajánlatunkat olyan edukációs  anyaggá kívánjuk kristályosítani, melyet tovább tudunk adni azoknak a segítőknek, akik az iskolákban, felekezeti és egyéb fórumokon a fiatalok családi életre való felkészítését végzik.

A párkapcsolati helyzetek alapján csoportosítjuk Előképző, Kezdő. Haladó,Újrakezdő tagozatokba programjainkat.

A honlap könnyebb használata érdekében azokat a kurzusokat, melyeket több tagozatban -az adott korosztálynak megfelelő variációban - tartunk indokoltnak, mindegyik tagozat programajánlatában megjelenítünk.

Ha bármilyen egyedi igény merül fel, kérjük jelezzék az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   címen.