Közelgő események

Magyarpolányban női önismereti táborokat 2001 óta szervezünk

2001.03.19. - 2019.03.19.MagyarpolányMagyarpolányban női önismereti táborokat 2001 óta szervezünk nőiességünk tudatos megélése, női szerepeink egyre sikeresebb működtetéséért.

Tündérkert építés

2019. április 6. - 2019. április 7.MagyarpolánySzeretettel meghívunk Magyarpolányba a Lélekzug Varázskunyhó és Tündérkert teremtésének folytatására

Belső békénk családfánk oltalmában!

2019. június 19.|10:00 - 2019. június 23.|17:00MagyarpolányVan,hogy az ember a döntései,  elakadásai "miért"-jeit nem érzi sajátjának.Ilyenkor ha körültekint önmagában, "családi hozományában", gyakran  felismeri, hogy  a választ átszövik gyökerei, amelyek tarthatják stabilan, de tarthatják gúzsban is !

Gyökereink megtartó ereje

2019. július 17. - 2019. július 21.MagyarpolányHa ránézünk egy fára, a gyökere általában láthatatlan. De tudjuk, hogy ott van.Saját gyökerünk is gyakran láthatatlan tudatos tekintetünk előtt,miközben jelenlétét érzékelhetjük mindenhol.A nyomokon a testünkön: az apám szemének színe, az anyám kezének vonala.A tárgyakban körülöttünk: a nagyanyám csipketerítője, a dédapám fényképe.A szavainkban, a történeteinkben, a szokásainkban, a döntéseinkben, a vágyainkban,a sorsfordulatainkban.

Áramolni az élettel – avagy a tökéletlenség művészete

2019. július 27. - 2019. július 28.MagyarpolányNői létünk tele van változással. Mikor úgy tűnik, szusszanhatunk egyet, a pillanatnyi állandóság tovaszállt, és az életfolyam új hulláma már érezhető, újra lendületet veszünk… lehet, hogy ezen a hullámon most úgy jutunk át, hogy alábukva megvárjuk, míg átível felettünk, vagy engedjük magunkat sodorni, hullámlovasként siklunk felette, vagy kalandorként beleugrunk a tarajos hullám kellős közepébe.